[pic=99_1253740154.jpg][pic=99_1253739151.jpg]Na een matte eerste helft en een matige tweede, pakt Westerlo drie belangrijke punten tegen een teleurstellend AA Gent. In de eerste helft was het huilen met de pet op. Westerlo, in rode outfit, forceerde toch enkele kansjes, maar Bojan Jorgacevic redde telkens. Na de pauze ging het beter, maar op enkele dreigingen na vielen er opnieuw weinig kansen te noteren. Tot ref Boucaut langs beide zijden een lichte strafschop floot, maar er viel in theorie twee keer voor te fluiten. De partij leek op een gelijkspel af te stevenen. Toch trok Westerlo nog eens naar voor en Bertin Tomou duwde de winnende treffer binnen, 1-2.Al wat Westerlo ademt, zal zeggen dat het ook eens mag meezitten. ThalsFM denkt er ook zo over.[b]Zaterdagavond wordt STVV partij gegeven in het eigen Kuipje. Vrijkaarten voor deze wedstrijd kan je winnen via onze wedstrijdpagina[/b].(foto belga)